top of page

360-graden videos voor zakelijke toepassingen

Stap binnen in een wereld van visuele pracht met Get Visual's 360-graden video service. Ontdek onze meesterlijke video-editing en verbluffende 8K drone opnames. Navigeer door betoverende 360-graden virtuele tours, en ervaar het ongeëvenaarde met een virtual reality bril.

41%

41% meer interacties (views, shares en subscriptions) werden behaald door 360-advertenties in vergelijking met traditionele advertenties.

70%

70% van de marketeers die 360-video's hebben gebruikt, zegt dat dit de betrokkenheid heeft vergroot.

90%

Volgens een onderzoek van Nikon gelooft 90% van de ondervraagden dat het bekijken van content beter zou zijn in 360 graden.

Drone opnames in 8K

Ervaar de ultieme visuele pracht met onze 360-graden drone-opnames in adembenemende 8K-resolutie. Vanuit elke hoek en perspectief vastgelegd, bieden deze opnames een ongeëvenaarde diepte en helderheid, waardoor u zichzelf volledig kunt onderdompelen in de omgeving. Ontdek elk detail en geniet van een meeslepende reis die u nooit zult vergeten.

get_visual_360_video_T1.png

360-graden virtuele tour

Stap in een boeiende wereld met onze 360-graden virtuele tours. Verken locaties alsof u er echt bent, geschikt voor onder andere vastgoed, reizen en marketing

get_visual_360_video_T2.png

360-graden Video-editing

Laat uw opnames schitteren met onze professionele 360-graden videobewerking. Van naadloze overgangen tot kleurcorrectie, we tillen uw content naar een meeslepend niveau. Bereik visuele perfectie en boei uw publiek met indrukwekkende beelden.

get_visual_360_video_T3.png

Virtual Reality

Transformeer uw 360 graden video naar een meeslepende virtual reality-ervaring met onze deskundige service.

Meer over Virtual Reality

get_visual_360_video_T4.png
get_visual_gemeente_leeuwarden_edited.pn

Get Visual heeft sinds 2019 de virtuele toepassingen van de Gemeente Leeuwarden ontwikkeld en onderhouden. Met behulp van virtual reality worden niet alleen marketinginspanningen versterkt, maar ook grote multinationals aangetrokken om Leeuwarden te verkennen.

De uitgebreide functionaliteiten omvatten onder andere 8K drone-opnames en meeslepende 360-graden virtuele tours. Daarnaast heeft de Gemeente Leeuwarden een unieke 360-graden bioscoop geïntroduceerd, waarmee boeiende aftermovies van diverse evenementen op innovatieve wijze worden vertoond.

bottom of page