top of page

Welkom bij Business XR - Gratis 7-Daagse Proefperiode!

Bij Get Visual zijn we gedreven door innovatie en geloven we sterk in de transformerende kracht van Virtual Reality en Augmented Reality voor bedrijven. Daarom willen we u de gelegenheid bieden om deze opwindende technologieën zelf te ervaren, volledig kosteloos, gedurende een volledige week.

Gratis Toegang

Gedurende een week ontvangt u kosteloos een VR- of AR-bril, waarmee u de onbegrensde mogelijkheden van deze technologie kunt verkennen.

Begeleiding op Afstand

Ons deskundig team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, eventuele zorgen weg te nemen en u te begeleiden bij uw eerste stappen in de wereld van VR en AR.

Advies op Maat

Tijdens uw proefperiode bieden we u persoonlijk advies over hoe u VR/AR-systemen kunt testen en implementeren in uw specifieke bedrijfscontext.

Subsidie Ondersteuning

We begrijpen dat VR/AR-projecten vaak vergezeld gaan van financieringsvraagstukken. Daarom bieden we ook ondersteuning bij het identificeren van mogelijke subsidies en financieringsmogelijkheden voor uw VR/AR-initiatieven.

Waarom Business XR

De wereld van VR en AR biedt ongeëvenaarde kansen voor bedrijven, maar we begrijpen dat het ook vragen en onzekerheden met zich meebrengt. Met onze 7-daagse proefperiode kunt u deze technologieën volledig risicoloos verkennen en ontdekken hoe ze uw bedrijf kunnen transformeren.

Interesse? Vul hieronder ons formulier in, en we nemen direct contact met u op

Waar wacht u nog op? Grijp deze kans om de potentie van VR en AR voor uw bedrijf te ontdekken met Business XR van Get Visual. Wij staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar de toekomst van zakelijke technologie.

bottom of page