top of page

PRIVACYVERKLARING 

Zodra u onze website getvisual.nl bezoekt of contact met ons opneemt, ontvangen we informatie over u. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we met die informatie doen. We gaan altijd zorgvuldig met uw informatie om en slaan die veilig op. Heeft u vragen of wilt u weten welke informatie we van u hebben, neem dan contact op met ons. We kunnen deze privacyverklaring aanpassen als we dat nodig vinden. We raden u daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig te bekijken, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 01 januari 2023.

 

Inhoudsopgave

1.   Wanneer pas je deze privacyverklaring toe?

2.   Wie gebruikt uw gegevens? 

3.   Van wie gebruiken we gegevens?

4.   Hoe komen we aan uw gegevens?

5.   Welke gegevens van u gebruiken we?

6.   Waarvoor gebruiken we uw gegevens?

7.   Hoelang bewaren we uw gegevens?

8.   Met wie delen we uw gegevens?

9.   Waar slaan we uw gegevens op?

10.   Hoe veilig zijn uw gegevens bij ons?

11.   Wat mag u van ons vragen?

12.   Welke regels gelden voor deze privacyverklaring?

13.   Welke cookies gebruiken we?

14.   Wat doen we met gegevens van minderjarigen?

15.   Heb je een vraag over deze privacyverklaring?
 

1. Wanneer pas je deze privacyverklaring toe?

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die we verwerken en op alle domeinen die aan ons gerelateerd zijn. Het gaat hier om de persoonsgegevens van iedereen die weleens contact met ons heeft gehad of onze website heeft bezocht, zoals bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot u als individu, zoals uw naam, telefoonnummer, IP-adres, klantnummer of surfgedrag. Wilt u meer weten over persoonsgegevens, kijk dan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 

2. Wie gebruikt mijn gegevens?
Get Visual is verantwoordelijk voor de website getvisual.nl en daarmee de verantwoordelijke organisatie voor het gebruik van uw persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring. De volledige gegevens zijn: 

Get Visual
Paterswoldseweg 806 
9728BM Groningen
01163695


3. Van wie gebruiken we gegevens?
We verwerken de persoonsgegevens van iedereen die contact met ons heeft gehad of onze website heeft bezocht. Dit zijn onder meer bezoekers, particuliere klanten, zakelijke klanten en contactpersonen van onze partners.

 

4. Hoe komen we aan uw gegevens?

We krijgen de gegevens rechtstreeks van u zodra u:

·     onze website bezoekt

·     een account aanmaakt 

·     gegevens invult op onze website

·     contact opneemt met ons via mail, telefoon of op andere manier

 

5. Welke gegevens gebruiken we van u?
We maken gebruik van de volgende gegevens:

·     naam 

·     woonadres of vestigingsadres

·     bezorgadres

·     e-mailadres

·     telefoonnummer

·     betaalgegevens

 

6. Waarvoor gebruiken we je gegevens?

We gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waar we die voor mogen gebruiken: 

·     we hebben van u uw toestemming gekregen om uw persoonsgegevens te gebruiken 

·     we gebruiken uw gegevens omdat we u als klant de beste service willen geven en we dat zonder die informatie niet kunnen doen

·     we gebruiken uw gegevens om ons te houden aan de wet, zoals gegevens bewaren voor de belastingdienst

 

7. Hoelang bewaren we je gegevens?

We bewaren uw persoonsgegevens zo lang als we dat volgens de wet moeten doen en zo lang als nodig is voor het doel waarvoor we uw gegevens gebruiken.  Zolang u bijvoorbeeld klant bij ons bent, bewaren we uw gegevens volgens de wettelijke bewaartermijn van zeven jaar. Daarna bewaren we uw gegevens alleen voor statistische doeleinden en om eventuele klachten of juridische zaken af te handelen. Wilt u meer weten over hoelang we specifieke gegevens van je bewaren, neem dan contact met ons op. 


8. Met wie delen we uw gegevens?

Uw persoonsgegevens worden alleen door ons gebruikt. We zullen uw persoonsgegevens nooit met anderen delen. 

 

9. Waar slaan we uw gegevens op?
We verwerken uw gegevens binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Dit houdt in dat we ook uw gegevens binnen de EER opslaan. Heeft u hierover vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

 

10. Hoe veilig zijn uw gegevens bij ons?
We hebben er veel aan gedaan om uw gegevens zowel organisatorisch als technisch zo goed mogelijk te beveiligen. We hebben onze systemen en verschillende communicatiemiddelen beveiligd om ervoor te zorgen dat uw gegevens niet in de handen van anderen terechtkomen. Uw gegevens zijn dus veilig bij ons. Ook zorgen we ervoor dat uw gegevens alleen worden gebruikt door mensen die daar van ons toestemming voor hebben gekregen. Heeft u vragen over de specifieke manier van beveiligen, neem dan contact met ons op. 

 

11. Wat mag u van ons vragen?

Omdat we persoonsgegevens van u gebruiken, heeft u verschillende rechten. Deze rechten zetten we hieronder voor je op een rijtje.


Recht op informatie
We moeten u op een begrijpelijke en heldere manier uitleggen wat we met je gegevens doen en welke controle je daarover hebt. Daarom leggen we in deze privacyverklaring uitgebreid uit welke gegevens we van u verzamelen en hoe we met uw gegevens omgaan. 

 

Recht op inzage
U mag ons altijd vragen om je gegevens die we van u hebben in te zien.

 

Recht op correctie
U mag ons vragen om uw gegevens te laten corrigeren als deze niet juist of onvolledig zijn. 

 

Recht om bezwaar te maken
U mag bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens als u het niet eens bent met de manier waarop we met uw persoonsgegevens omgaan. Dit recht geldt voor de gegevens die we gebruiken voor direct marketing. Zo kunt u  bij ons aangeven dat u niet langer mail van ons wilt ontvangen. Dat geldt ook voor gepersonaliseerde aanbevelingen op onze website. 

 

Recht op dataportabiliteit
Bent u klant bij ons of heeft u toestemming gegeven voor het gebruik van uw gegevens, dan mag u ons vragen om u de digitale gegevens te sturen die we van u hebben. Zo kunt u die gegevens overdragen aan een andere organisatie als u dat wenst. 

Recht op beperking
U mag ons vragen om het gebruik van uw gegevens te beperken. Dit betekent dat we in bepaalde gevallen uw gegevens alleen mogen bewaren maar niet gebruiken. 

Recht om vergeten te worden
U mag ons vragen om alle gegevens die we van u hebben te verwijderen. We verwijderen dan alle gegevens die tot u herleidbaar zijn. In sommige gevallen kunnen of mogen we uw gegevens nog niet verwijderen. Zo moeten we sommige gegevens 7 jaar bewaren voor de belastingdienst. 

Recht om een klacht in te dienen
U mag een klacht indienen over de wijze waarop we met uw gegevens omgaan. Heeft u een klacht dan lossen we die graag voor u op. Neem daarvoor contact op met ons. Ook mag u uw klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens neerleggen.  Uiteraard hopen we dat het niet zover komt, maar in het uiterste geval mag u ook naar de rechter stappen. In dat geval is het de rechtbank in de vestigingsplaats van Get Visual die uw klacht gaat behandelen. 

Hoe dien ik een aanvraag of klacht in?  
Stuur uw aanvraag of klacht naar ons via Website@getvisual.nl. We verwerken uw aanvraag of klacht binnen 30 dagen. Gaat het om meerdere aanvragen of klachten of is uw aanvraag of klacht complex, dan kan dit meer tijd met zich meebrengen. In dat geval nemen we uiterlijk binnen 60 dagen contact met u op. We kunnen u vragen om zich te identificeren. In dat geval vragen we bij u gegevens op om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon bent van wie de persoonsgegevens zijn. 

 

12. Welke regels gelden voor deze privacyverklaring?
Onze privacyverklaring moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden vind je met name terug in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarnaast de algemene regels die volgens de Nederlandse wet gelden van toepassing op onze privacyverklaring. 

 

13. Welke cookies gebruiken we?

U kunt zelf aangeven welke gegevens we van je mogen gebruiken. Heeft u ons toestemming gegeven voor het personaliseren van uw profiel op basis van uw surf- en zoekgedrag, dan kunnen we onze website speciaal op u instellen zodat het gebruik ervan makkelijker en persoonlijker wordt. We doen dit met behulp van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij uw bezoek aan onze website geplaatst wordt op uw hardware.  
We gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:

·     functionele cookies, zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie

·     geanonimiseerde analytische cookies, om inzicht te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en populaire onderwerpen

·     niet-geanonimiseerde analytische cookies, om inzicht te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en populaire onderwerpen

·     tracking cookies zoals advertentiecookies die zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties

Meer specifiek gebruiken we de volgende cookies:

·     Google Analytics geanonimiseerd (analytische cookies)

·     Google Analytics (analytische cookie) 

·     Google Adwords (tracking cookie)

 

14. Hoe wat doen we met gegevens van minderjarigen?
We richten ons met onze website of als organisatie niet specifiek op minderjarigen. Dit houdt in dat als je jonger bent dan 18 jaar, je toestemming nodig hebt van een ouder of voogd om gebruik te maken van onze website. Ben je bij je bezoek aan onze website of webshop minderjarig, dan gaan we ervan uit dat je voor je bezoek deze toestemming hebt gekregen. 

 

15. Heb je een vraag over deze privacyverklaring?
Heb je een vraag over onze privacyverklaring? Neem dan gerust contact op met ons door een mail te sturen naar Website@getvisual.nl. We helpen je graag.

Advies nodig?

Bent u meer informatie nodig over de inzet van deze technologie in uw bedrijf? Laat u dan eens vrijblijvend informeren door een van onze experts.

Get Visual

Paterswoldseweg 806

9728BM Groningen

+31 050 700 1532

website@getvisual.nl

Get Visual

BTW NR: NL001468816B83
KVK NR: 01163695

  • LinkedIn

Bedankt voor uw bericht.

bottom of page