top of page

HOLOGRAFISCHE DISPLAYS

Geschikt voor beurzen, retail, musea en evenementen.

Deze displays kunt u bij ons huren of kopen in combinatie met 

op maat gemaakte animaties van uw product, bedrijf of organisatie.

3D holografische displays bieden een nieuwe en unieke manier om marketingactivaties te creëren. Hiermee kunt u uw producten op een volledig unieke manier promoten met schijnbaar 'zwevende' 3D hologrammen die details, functies en unieke verkooppunten uitleggen.

Of u nu uw marketing in winkels wilt versterken, wilt opvallen op een drukke beurs, of een unieke merkactivatie wilt creëren, onze reeks bekroonde 3D holografische displays zijn ontworpen om de aandacht te vangen.

Holografisch display Dreamoc pop3

DREAMOC POP3

Dit display is ontworpen om veel aandacht te trekken rond een bepaald product. Het combineren van een fysiek object met geanimeerde 3D content is een echte uitblinker welke veel kijkers nieuwsgierig zal maken.

DREAMOC HD3

Dit display is een uitstekend platform om veel aandacht te trekken in drukke commerciële omgevingen. Met afmetingen van minder dan twee voet breed en één voet in hoogte, stelt de Dreamoc HD3 je in staat om de nieuwsgierigheid van iedereen die voorbij loopt aan te boren. Dit zorgt ervoor dat ze stoppen en staren naar je display, door de ervaring van gemengde realiteit toe te passen.

Holografische_display.png
dreamoc_xl3_get_visual.png

DREAMOC XL3

De Dreamoc XL3 is een hoogwaardig 3D-holografisch display dat een ongeëvenaarde visuele ervaring creëert. Het display maakt het mogelijk om uw merk en producten onder de aandacht te brengen met verbazingwekkende vrij zwevende hologrammen die direct interesse wekken bij mensen. Communiceer details, kenmerken en unieke verkoopargumenten met geanimeerde 3D-inhoud die uw merkboodschap tot leven brengt.

DREAMOC DEEPFRAME

DeepFrame is een revolutionaire mixed reality-weergave die de echte en virtuele wereld samenvoegt, waardoor het mogelijk wordt om fysieke en digitale elementen in realtime te combineren. Door simpelweg door de displaylens te kijken, kunnen toeschouwers collectief levensechte animaties van elk formaat en op elke afstand ervaren, geheel zonder het gebruik van traditionele Virtual en Mixed Reality brillen.

deepframe_get_visual.jpg

DREAMOC DIAMOND

Presenteer uw merk en product op de meest elegante manier denkbaar. De Dreamoc Diamond biedt een innovatieve en zeer aantrekkelijke benadering om aandacht te trekken, merkwaarden te positioneren en onderscheidende productkenmerken te presenteren. 

De diamantvormige optica zorgen ervoor dat grote producten kunnen worden omgeven door bovenliggende holografische inhoud.

De slanke kast heeft het kenmerkende schuine ontwerp. De hoogte van het platform binnenin kan worden aangepast om kleine producten zoals exclusieve horloges of sieraden te plaatsen, maar ook zeer grote producten zoals premium koffers of zelfs designmeubels.

bottom of page