top of page

Virtual Reality oplossingen voor zakelijke toepassingen

Ontdek Get Visual's VR-oplossingen. Ontwikkel samen met ons boeiende presentaties voor klantwerving, verhoogde verkoopresultaten, verbeterde werving van toptalent en krachtige training voor optimale prestaties.

53%

Volgens een rapport van PwC gaf 53% van de HR-managers aan dat VR/AR hen helpt bij het vinden van geschikte kandidaten.

70%

70% van de Forbes Global 2000-bedrijven gebruikte VR/AR-technologieën in 2020 voor training, communicatie en verkoopdoeleinden (bron: Forbes Insights).

85%

Volgens een studie van VR Intelligence zag 85% van de bedrijven die VR in hun verkoop- en marketingstrategieën gebruikten, een stijging in klantbetrokkenheid en verkoopconversies.

72%

Een enquête van Deloitte toonde aan dat 72% van de bedrijven in 2020 VR in hun strategieën had opgenomen, een stijging ten opzichte van 58% in 2018.

VR Bedrijfspresentatie

Zet uw bedrijf in de schijnwerpers met behulp van Virtual Reality. 

Een grensverleggende manier voor wereldwijde presentaties, interactieve demo's en hogere klantbetrokkenheid.

get_visual_virtual_reality_T1.png

VR Recruitment

Trek toptalent aan met Virtual Reality. Breng je bedrijf tot leven, boei en bind potentiële medewerkers met een virtuele kijk achter de schermen.

get_visual_virtual_reality_T2.png

VR Training

Vergroot leerimpact met Virtual Reality. Oefen realistische situaties, versnel vaardigheden voor topprestaties, en til personeelstraining naar een hoger niveau.

get_visual_virtual_reality_T3.png

VR Sales

Verhoog uw verkoop met Virtual Reality. Bied diepgaande productdemonstraties op afstand, versterk vertrouwen en stimuleer substantiële deals.

get_visual_virtual_reality_T4.png

VR innovations

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality?

De productspecialisten van Get Visual vertellen u graag meer over de innovaties op het gebied van Virtual Reality.

get_visual_virtual_reality_T5.png

VR brillen abonnement

Ontdek onze service voor zorgeloos virtual reality beheer. Met een vast jaarlijks bedrag beschikt u over de beste en die nieuwste VR-brillen waarbij we op afstand applicaties aanpassen en updaten. Eenvoudig, flexibel en altijd up-to-date.

get_visual_virtual_reality_T6.png

Ontdek VR & AR - Begin uw Gratis Proefperiode Nu!

Ontdek de Toekomst van Bedrijfstechnologie met onze Gratis 7-Daagse Proefperiode! Ervaar VR en AR zonder verplichtingen.

bottom of page