top of page

Mixed reality is een technologie die elementen van virtual reality en augmented reality combineert om een hybride ervaring te creëren. Hiermee kunnen digitale en fysieke objecten samenkomen.


In mixed reality worden virtuele objecten niet simpelweg over de echte wereld gelegd, zoals in augmented reality, maar zijn ze in plaats daarvan verankerd in de fysieke omgeving, waardoor gebruikers ermee kunnen communiceren alsof het echte objecten zijn.

 

Mixed Reality-apparaten gebruiken meestal sensoren, camera's en displays om de bewegingen van de gebruiker te volgen en virtuele objecten in realtime weer te geven, waardoor het mogelijk wordt om zeer meeslepende en interactieve ervaringen te creëren.

Mixed reality heeft een breed scala aan potentiële toepassingen, van gaming en entertainment tot onderwijs, training en samenwerking op afstand. Het is nog een relatief nieuwe technologie, maar ze evolueert snel en zal naar verwachting de komende jaren een grote impact hebben op veel verschillende industrieën.

Dynamics 365 Remote Assist

Ontdek Dynamics 365 Remote Assist for HoloLens 2 en mobiele apparaten!

Bij Get Visual helpen we bedrijven bij het integreren van Microsoft Dynamics 365 Remote Assist in hun bestaande bedrijfsprocessen. Met deze krachtige tool kunnen uw medewerkers samenwerken en communiceren op afstand met behulp van de HoloLens 2 en mobiele apparaten.

Met Dynamics 365 Remote Assist kunnen uw teams experts op afstand raadplegen en realtime ondersteuning ontvangen. Of het nu gaat om het oplossen van complexe technische problemen, het bieden van visuele instructies of het delen van belangrijke informatie, deze tool maakt het mogelijk om direct contact te leggen met de juiste persoon, waar ze zich ook bevinden.

Met de HoloLens 2 kunnen medewerkers digitale content in hun fysieke omgeving projecteren, waardoor ze handsfree kunnen werken en tegelijkertijd toegang hebben tot essentiële informatie. De tool is ook beschikbaar op mobiele apparaten, zodat uw teams altijd en overal toegang hebben tot de benodigde expertise.

Bij Get Visual begrijpen we dat elke organisatie unieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw bedrijfsdoelen en processen. Ons ervaren team begeleidt u bij elke stap van het integratieproces, inclusief training en ondersteuning voor uw medewerkers.

Benut de kracht van Dynamics 365 Remote Assist for HoloLens 2 en mobiele apparaten om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het implementeren van deze innovatieve tool en uw teams efficiënter en effectiever te laten samenwerken, ongeacht hun locatie.

Mixed Reality in de bouw

get_visual_mixed_reality_industrie.png

Een van de belangrijkste toepassingen van Get Visual is de mogelijkheid om virtuele modellen van bouwprojecten te creëren en deze in de echte wereld te plaatsen met behulp van mixed reality. Dit stelt bouwteams in staat om in real-time wijzigingen aan te brengen in hun ontwerpen en deze te visualiseren op de bouwplaats. Door gebruik te maken van mixed reality, kunnen bouwteams de virtuele en fysieke wereld naadloos integreren, waardoor ze een beter begrip krijgen van de ruimtelijke relaties tussen de verschillende elementen van hun projecten.

Daarnaast biedt Get Visual ook oplossingen aan voor training en opleiding. Met behulp van mixed reality kunnen bouwbedrijven hun werknemers trainen in een virtuele omgeving voordat ze op de bouwplaats beginnen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor het oefenen van gevaarlijke situaties of het leren van complexe procedures.

Een ander voordeel van mixed reality toepassingen is dat het de communicatie tussen verschillende belanghebbenden in het bouwproces kan verbeteren. Met behulp van mixed reality kunnen architecten, ingenieurs, aannemers en opdrachtgevers op afstand samenwerken aan hetzelfde project, waardoor het gemakkelijker wordt om problemen op te lossen en beslissingen te nemen.

Get Visual biedt ook oplossingen voor het beheer van de bouwplaats. Met behulp van mixed reality kunnen bouwbedrijven real-time informatie krijgen over de voortgang van hun projecten, waardoor ze problemen kunnen oplossen voordat ze escaleren. Dit kan leiden tot efficiëntere projecten en besparingen op de kosten.

Kortom, Get Visual biedt unieke mixed reality oplossingen aan voor bedrijven in de bouw- en constructiesector. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en hun expertise in de sector, kunnen ze bedrijven helpen om hun projecten efficiënter en effectiever te beheren.

Mixed Reality in de zorg en chirurgie

get_visual_mixed_reality_gezondheidszorg.png

Get Visual is een bedrijf dat zich richt op mixed reality toepassingen voor bedrijven in de zorg en chirurgiesector, met behulp van de Hololens 2. Onze technologie biedt unieke oplossingen aan die zorgprofessionals kunnen helpen om hun werk efficiënter en effectiever te maken.

Een van de belangrijkste toepassingen van Get Visual is de mogelijkheid om virtuele modellen te creëren van het menselijk lichaam en deze in de echte wereld te plaatsen met behulp van de Hololens 2. Dit stelt chirurgen en andere zorgprofessionals in staat om in real-time door het lichaam te navigeren en nauwkeurigere diagnoses te stellen en behandelingen te plannen. Door gebruik te maken van mixed reality, kunnen zorgteams de virtuele en fysieke wereld naadloos integreren, waardoor ze een beter begrip krijgen van de anatomie van het lichaam en de ruimtelijke relaties tussen verschillende organen en structuren.

Daarnaast biedt Get Visual ook oplossingen aan voor training en opleiding. Met behulp van mixed reality kunnen medische studenten en zorgprofessionals oefenen in een virtuele omgeving voordat ze aan echte patiënten werken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor het leren van complexe procedures of het oefenen van noodsituaties.

Een ander voordeel van mixed reality toepassingen is dat het de communicatie tussen zorgprofessionals kan verbeteren. Met behulp van mixed reality kunnen artsen en verpleegkundigen op afstand samenwerken aan hetzelfde patiëntendossier, waardoor het gemakkelijker wordt om diagnoses te stellen en beslissingen te nemen. Ook kunnen artsen en chirurgen op afstand meekijken met een operatie en indien nodig ondersteuning bieden.

Get Visual biedt ook oplossingen voor het beheer van de operatiekamer. Met behulp van mixed reality kunnen chirurgen real-time informatie krijgen over de voortgang van de operatie en de vitale functies van de patiënt, waardoor ze snel kunnen ingrijpen als dat nodig is. Dit kan leiden tot veiligere en efficiëntere operaties.

Kortom, Get Visual biedt unieke mixed reality oplossingen aan voor bedrijven in de zorg- en chirurgiesector, met behulp van de Hololens 2.

 

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en hun expertise in de sector, kunnen ze zorgprofessionals helpen om hun werk efficiënter en effectiever te maken, en zo de zorg voor patiënten te verbeteren.

bottom of page