top of page

Microsoft Hololens 2 voor zakelijke toepassing

De HoloLens 2 markeert een opwindend tijdperk waarin technologie onze benadering van leren, werken en zakendoen herdefinieert. Van het revolutioneren van trainingen met meeslepende augmented reality-ervaringen tot het versterken van verkoop- en marketinginspanningen met boeiende 3D-interacties, de HoloLens 2 opent nieuwe deuren naar innovatie. Deze veelzijdige tool verandert niet alleen de manier waarop we informatie absorberen en presenteren, maar creëert ook diepere betrokkenheid en resultaten in diverse domeinen.

90%

Lockheed Martin bereikte een verbetering van 90% in efficiëntie door het stroomlijnen van hun assemblageproces met behulp van de HoloLens 2.

40%

Mercedes-Benz optimaliseerde de werkzaamheid van hun monteurs met een reductie van 40% in reistijd en implementeerde op afstand ondersteuning via de HoloLens 2. Deze aanpak resulteerde niet alleen in efficiëntiewinst, maar verminderde tevens aanzienlijk hun CO2-voetafdruk.

50%

Met de HoloLens 2 werden opmerkelijk verbeterde studentenresultaten van 50% bereikt. Onderzoek toonde aan dat studenten het lesmateriaal beter onthielden en 40% minder lestijd nodig hadden.

Personeel opleiden

De HoloLens transformeert training door AR. Werknemers leren met hologrammen in hun werkomgeving, verbeteren praktische vaardigheden en volgen remote begeleiding. Dit verhoogt efficiëntie en begrip, en verbetert bedrijfsresultaten.

get_visual_hololens_2_T1.png

Experts op afstand

Met HoloLens 2 kunnen experts op afstand werknemers begeleiden alsof ze er zijn. Via hologrammen geven ze real-time instructies, lossen problemen op en delen kennis. Dit verhoogt de productiviteit en vermindert downtime, wat leidt tot efficiëntere werkzaamheden.

get_visual_hololens_2_T2.png

Breng informatie tot leven

De HoloLens 2 transformeert werk door informatie in de echte wereld te integreren. Holografische displays en data-overlay bieden werknemers contextuele informatie en visualisaties, waardoor hun vaardigheden worden vergroot en besluitvorming wordt verbeterd. Dit verrijkt de werkervaring op een ongekende manier.

get_visual_hololens_2_T3.png

Marketing en Sales

Met de HoloLens 2 kunnen sales- en marketingteams hun doelen bereiken door interactieve presentaties en virtuele productdemonstraties. Klanten kunnen producten in 3D ervaren, wat betrokkenheid vergroot en inzicht biedt. Verkooppraatjes worden visuele ervaringen, terwijl marketingcampagnes met AR een blijvende indruk achterlaten. Dit leidt tot meer overtuigende communicatie, grotere klantinteractie en uiteindelijk tot verhoogde verkoopresultaten.

get_visual_hololens_2_T4.png

Ontdek VR & AR - Begin uw Gratis Proefperiode Nu!

Ontdek de Toekomst van Bedrijfstechnologie met onze Gratis 7-Daagse Proefperiode! Ervaar VR en AR zonder verplichtingen.

bottom of page