top of page

VIRTUAL REALITY HUREN

Geschikt voor zowel kleine als grote evenementen. Kies voor het huren van individuele VR-brillen of maak een keuze uit onze uitgebreide totaaloplossingen.

Stap in de toekomst van entertainment en beleving met de verhuurdiensten van Get Visual. Wij bieden een uitgebreide selectie van de nieuwste VR-brillen die zorgen voor een meeslepende en onvergetelijke ervaring. Of je nu een klein evenement organiseert of een grootschalige bijeenkomst, onze VR-brillen brengen je gasten naar nieuwe werelden van verbeelding.

Naast onze indrukwekkende collectie VR-brillen, bieden wij ook complete totaaloplossingen aan. Deze pakketten omvatten niet alleen de state-of-the-art VR-hardware, maar ook de benodigde software en technische ondersteuning om je evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Wil je een persoonlijke touch toevoegen aan je VR-ervaring? Ons team van experts creëert op maat gemaakte content die naadloos aansluit op jouw evenement en doelstellingen. Zo kunnen je gasten genieten van een VR-beleving die speciaal voor hen is ontworpen.
 

get_visual_vr_workshop.png

Virtual Reality Workshop

Betrek uw team op een unieke, interactieve manier met Get Visual's VR-workshops! Til training, teambuilding en samenwerking naar een hoger niveau in uw bedrijf.

Onze experts in VR staan klaar om op maat gemaakte workshops te ontwikkelen die perfect passen bij uw zakelijke behoeften. Van training en simulatie tot boeiende presentaties, onze workshops bieden een breed scala aan mogelijkheden.

Geschikt voor diverse sectoren, zoals gezondheidszorg, technologie en onderwijs, onze VR-workshops zijn een geweldige manier om uw team te motiveren, nieuwe vaardigheden aan te leren en uw bedrijf te laten groeien.

Virtual Reality Bioscoop

Geef uw bedrijf een onvergetelijke boost met de sensationele VR-bioscopen van Get Visual! Met onze cutting-edge Virtual Reality-technologie brengen we een bioscoopervaring tot leven die uw gasten of bezoekers nooit zullen vergeten.

Ontworpen voor bedrijven van diverse groottes en sectoren, bieden onze VR-bioscopen de ultieme impact. Of het nu gaat om een intiem zakelijk samenzijn of een grootschalige beurs, wij hebben de perfecte oplossing voor uw behoeften. Met capaciteit voor groepen van 10 tot 100 personen, kunt u een breed publiek betoveren met onze VR-bioscoopervaring.

get_visual_vr_bioscoop.png
get_visual_pico_4_enterprise.png

Pico 4 Enterprise

Stap binnen in de toekomst van zakelijke mogelijkheden met de Pico 4 Enterprise - dé keuze voor op maat gemaakte applicaties met interactieve mogelijkheden. Dit geavanceerde apparaat opent de deur naar een nieuwe dimensie van zakelijke ervaringen, waarbij interactie en realisme centraal staan. Met zijn verbeterde draadloze connectiviteit en indrukwekkende rekenkracht stelt de Pico 4 Enterprise bedrijven in staat om op maat gemaakte virtuele omgevingen te creëren die naadloos kunnen reageren op gebruikersinput.

PICO G3

Stap in de toekomst van entertainment met de Pico G3 - de ultieme keuze voor het naadloos beleven van meeslepende 360-graden video's. Met een intuïtieve bediening en een geavanceerd design biedt de G3 een ongeëvenaarde kijkervaring. Dankzij verbeterde draadloze technologie en verhoogd comfort kun je urenlang opgaan in je favoriete virtuele werelden. De Pico G3 tilt de ervaring naar een hoger niveau met verbeterde prestaties en scherpere beelden, waardoor u volledig opgaat in elk detail. Ervaar de toekomst van entertainment met de Pico G3 en ontdek 360-video's zoals nooit tevoren.

pico-g3.jpg
picog24kenterprise.png

PICO G2 4K

De Pico G2 is de ultieme metgezel voor moeiteloos genieten van meeslepende 360-graden video's. Met zijn intuïtieve bediening en comfortabele ontwerp is de G2 perfect voor een meeslepende kijkervaring. Draadloos en lichtgewicht, biedt het apparaat urenlang comfort, ideaal voor langdurige kijkplezier. Ontdek de wereld van virtual reality moeiteloos met de Pico G2, uw toegangspoort tot verbluffende 360-video's.

HOLOLENS 2

Transformeer uw bedrijf met de Hololens 2! Deze geavanceerde AR-headset opent deuren naar interactieve zakelijke oplossingen. Projecteer virtuele objecten in de echte wereld, ideaal voor training, ontwerp en onderhoud. Pas hardware en software aan, geniet van topbeeldkwaliteit en comfort. Met Hololens 2 maximaliseert u uw potentieel, ondersteund door uitgebreide training. Optimaliseer uw bedrijf met deze krachtige AR-oplossing!

Hololens-2-mixed-reality-headset-by-microsoft-700x700.png
get_visual_varjo_xr-3_focal_edition.png

Varjo XR-3 Focal Edition

Betreed de toekomst van virtual reality met de Varjo XR-3 Focal Edition, de meest geavanceerde headset die beschikbaar is. Deze baanbrekende technologie biedt ongeëvenaarde visuele prestaties en verfijning. De XR-3 Focal Edition tilt de ervaring naar een hoger niveau met indrukwekkende resolutie en focusaanpassingen, waardoor virtuele content levensecht wordt. Of het nu gaat om complexe trainingsscenario's, innovatief ontwerp of meeslepende simulaties, deze headset biedt een ongeëvenaarde mate van realisme en interactiviteit. Kortom, de Varjo XR-3 Focal Edition zet de nieuwe standaard voor VR en biedt de meest geavanceerde ervaring die er is.

Ontdek VR & AR - Begin uw Gratis Proefperiode Nu!

Ontdek de Toekomst van Bedrijfstechnologie met onze Gratis 7-Daagse Proefperiode! Ervaar VR en AR zonder verplichtingen.

bottom of page